Njoftim i kompanise AlbChrome

  • Hits: 38

Jane plagosur sot (06.01.2020) ne turnin e dyte rreth ores 19:00, ne nivelin e 18 te minieres se Bulqizes se administruar nga AlbChrome dhe jane jashte rrezikut per jeten dy punojnes te kompanise:

Read more

Albchrome financon laboratorin e Informatikës së gjimnazit “Asllan Keta” në Bulqizë

  • Hits: 1103

Kompania Albchrome ka kontribuar sërish sot në qytetin e Bulqizës, ku kësaj here përfituese ka qenë Shkolla e Mesme “Asllan Keta”, në Fushë Bulqizë, në kuadër të Përgjegjësisë Sociale të Grupit Balfin. Kjo ceremoni është zhvilluar në praninë e përfaqësuesve të Bashkisë së qytetit Bulqizë, të autoriteve lokale, mediave, nxënësve, mësuesve, familjarëve etj.

Read more